Tisdagscombo med SPIF!!

Vilken avslutning det blev på den här tisdagen!! Kom nyss hem och känner mig liksom hög på livet!! 

Idag kan man säga att det har varit fullt ös medvetslös från tidig otta till sena kvällen. Men vilken dag!! Startade dagen med att köra klass på Actic Elite sen vidare till Central gym för att träna PT-klienter för att sedan ta sig vidare till Regeringsgatan för att köra lunchklass. Morgonen och förmiddagen bara rusade förbi.

Under eftermiddagen har det varit full fart på mina PT-klienter. TRX-övningar, kettlebells och hantlar har använts flitigt. Efter jobbet hoppade jag upp på cykeln och tog mig till Friskis Lindhagen för egen träningstid med SPIF-gänget.

Idag var det premiär för våra tisdagsträningar. Klockan 19 var det dags att dra igång. Vi var 20-talet triathleter som var taggade för två timmars träning. Vi hoppade upp på spinningcyklarna och började trampa igång.  En timmes härligt träningspass på spinningsadeln väntade. Adam körde hårt med oss. Backar, intervaller och raksträckor.

Efter 1 timme på cykeln var det dags att ta sig en trappa upp till gruppträningssalen. Nu skulle jag leda träningen kommande timmen. Styrka, rörlighet, balans, coreträning och ett och annat utfall ( framåt, bakåt och till sidan ) fick gänget jobba med. Redskap?? Vi använde oss endast av det bästa redskapet vi har: VÅR EGEN KROPP!!! Vi avslutade med en skön nedvarvning och stretch.

Måste säga att det var ett riktigt härligt gäng som var med och tränade ikväll. Fasiken vad kul det var 🙂 Skrattmusklerna fick också jobba en hel del. Och kanske en och annan hittade några svaga länkar som man behöver jobba mer med för att stärka upp kroppen. Jag hoppas alla hade en lika bra träningskväll som jag hade!!

Hoppas på att träffa alla nästa tisdag igen!! Då kör vi tisdagscombon Spinning + Styrka!! Då väntar nya härliga utmaningar!!!

Tack för idag!!! 🙂

 

 

4 tankar på “Tisdagscombo med SPIF!!

  1. Jag har tyvärr lite ofrivillig vila åtminstone denna vecka men sen hoppas jag kunna vara med på dessa pass. Känns riktigt lyxigt att antalet pass med SPIF utökats med både fler spinningpass och även styrka!

    • Ja visst är det härligt att det blivit fler träningspass med klubben 🙂 Och du är så välkommen på tisdagarna!! Det var en riktigt bra kombination med dessa två passen. Hoppas vi ses på ngn träning snart!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s