Mina ben……

Skulle ha sprungit backintervaller ikväll. Men dom var inte så sugna på det. Lagomt tunga och möra efter veckans träningspass gjorde att det fick bli ett lugnare löparpass istället. 14 km blev summan av kvällens träningspass.

Det var riktigt segt att ta sig ut ikväll. Men när jag väl tog mig ut var det så jäkla gött. Perfekt löparväder. Skön temp, vindstilla och efter ca 8 km vaknade kroppen till liv ordentligt. Mötte en hel del löpare när jag var ute i mörkret.

Hur går det med maten?

Ja det kan man ju fråga sig. Riktigt svårt att få i sig allt som jag ska på en dag. Många av mina basvaror som försvann från menyn. Mellanmål är det svåraste. Är ju van att äta ägg, keso, kesella, nötter m.m. För tillfället blir det en och annan banan om dagen. Ska till farbror doktorn imorgon. Hoppas han har något bra att komma med.

2 tankar på “Mina ben……

  1. Ser skönt ut med löpningen!

    Förstår att det måste vara ett knep och knåp med maten nu i början. Hoppas du får lite bra förslag av doktorn imorn!

    • Det var ett underbart löparväder ikväll!! Ja jag hoppas på att få träffa en dietist. Behöver ju få i mig en hel del mat om dagarna eftersom jag rör på mig en del. Kan ju inte leva på bananer. Det tar väl en stund att komma in i allt…..men det ska nog lösa sig 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s