Maräng/Nöt – Skate/Klassiskt

Oooops!!!

Oooops!!!

Ooooops!!! Ja man hittar verkligen lite smått och gott i fickorna. Har äntligen letat fram  varmare jackor från källarförrådet. Där hittade jag lite av varje som som tydligen låg kvar i fickorna. Godispapper, hårnålar, hårsnoddar, kvitton och ännu mera godispapper.

Okej hårsnoddarna och hårnålarna är mina. Men knappast allt godispapper. Känner mig helt oskyldig till detta!! Maräng och nöt var tydligen det som gällde. Den som har gömt godispapper ( maräng och nöt ) i mina jackfickor hade väl kunnat gömma lite pengar där istället. Det hade ju varit betydligt mycket roligare att hitta!! 🙂

Ikväll har det varit vila från träningen. Känner mig så där lagomt trött och seg i kroppen. Det kommer bli tidig kväll då jag ska vara på jobbet kl 5.45 imorgonbitti…….very very early!!

Det känns ju så där att snön vräker ner utanför fönstret. Det är ju bara oktober än. Men det kanske kommer bli en fin vinter i år med mycket skidåkning och träning inför Vasaloppet. Det hade ju inte varit helt fel……förra året blev det ju NOLL mil i benen innan jag ställde mig på startlinjen för att köra mina 90 km i fäderns spår. Det gick ju bra det med ( på tiden 6.39 ) men det hade nog gått ännu bättre med lite skidträning.

Skidåkning är det ju den absolut bästa träningen!! Alltid segt att ta sig iväg, valla skidorna osv…….. men när man väl är ute spåret och svischar fram är det så härligt!! Jag gillar mer att köra skate än att åka klassiskt. Men det kommer bli mest klassisk skidträning i vinter. Kommer det ingen snö här i Stockholm får jag helt enkelt ta mig hem till Härjedalen och åka. Funäsdalsfjällen är favoritstället!! Ramundberget och Bruksvallarna har otroligt fina skidspår och fantastisk natur att åka i. Rekommenderas starkt!!

Men får jag välja skulle jag helst ha sommar året om!!

Nu ska jag njuta lite i soffan innan det är sovtajm. Imorgon är det äntligen fredag och tuffa träningstimmar väntar. Lövely!! Okej jag ska jobba lite däremellan också.

1 tanke på “Maräng/Nöt – Skate/Klassiskt

  1. Känns tidigt med snö! Hit har den inte kommit än!

    Skönt med fredag imorn 🙂 ha en toppenträningsdag!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s