Triathlonhäng – och hur hittar vi tillbaka?

Igår var det full fart från tidig morgon till sena kvällen. Hade tänkt mig en låååång skön sovmorgon. Vakna upp utan att klockan ringer, ligga och dra sig i sängen, äta en låååång frukost och bara chilla. Men tjena!! Vaknade vid 6-tiden – superpigg! Hoppade upp ur sängen och i stort sett slängde i mig frukosten. Vid 8-tiden kom Oscar förbi på lite morgonkaffe.

Skulle sedan ta mig till Östra Station för att möta upp den här killen och den här killen. Vi skulle sedan hoppa på tåget som gick kl 11.05 till Åkersberga. Dags att vidga vyerna från stan. Kartan och kompassen var redo i högsta hugg 🙂 Den sistnämna killen ( Alex ) var så supersnabb så han hoppade på ett tidigare tåg.

Jag och Björn tog planenligt tåget kl 11.05. Väl ute i Åkersberga kom Lisa och Anders och mötte upp oss. Sedan bar det iväg mot gymmet där ett härligt gäng var samlade för att spinna loss med den här coola tjejen! 90 minuter på spinningcykeln med storbilds-tv framför oss där en bekant cykelbana var filmad. Det var en häftig känsla att få cykla den igen 🙂 Man fick små a-ha upplevelser under hela passet. Tack Sofie var en grymt bra spinningklass och upplevelse!!

Efter 90 minuter på spinningsadeln hade några av oss bestämt oss för att sticka ut på ett löparpass. Jag, Anders, Rickard och Björn drog iväg på en ganska så tuff 5 km terrängbana. Upp och ner, upp och ner!! Phuuu!! Efter 5 km i Åkersbergaterrängen kände jag och Björn för att springa en stund till.

Anders förklarade så fint vart vi kunde springa och hur vi sedan skulle hitta hem till Anders och Lisa. Jag och Björn drog iväg i ett ganska så lugnt tempo i strålande solsken. Riktigt skön höstdag. Benen kände så där lagomt pigga när vi trippade fram längs vägarna.

Vi sprang och sprang och sedan var blev det dags att leta sig tillbaka mot Åkersberga och Anders och Lisas hus. No problem tänkte vi!! Det var ju bara att springa rakt fram, sedan höger och höger. Nja riktigt så enkelt var det tydligen inte. Vi irrade omkring en stund. Herregud – hur hittar vi tillbaka? Efter ”X” antal små stop för att kolla GPS:en hittade vi äntligen fram. Björn och jag konstaterade att orientering inte är någon sport för oss 🙂

Efter 90 min på spinningcykeln och 17 km löpning blev det dags att bege sig in mot stan igen – en snabb sväng. Sedan kom Thomas och Carina Stade och hämtade upp mig. Dags att bege sig ut till Åkersberga – igen!! Herregud!! Två gånger på en dag! Inte illa. Men nu var det dags för Oktoberfest! Glada ”tyskar” mötte upp oss och det var en riktigt härlig stämning. Det bjöds på öl, korv och diverse tillbehör som hör en oktoberfest till!!

Stort TACK till Lanttos ( Anders du är inräknad i Lanttoklanen ) som styrde upp en riktigt bra lördag ute i Åkersberga!! Skönt häng med många triathleter!

Nu är det snart dags att bege sig mot Friskis Lindhagen!! 3-timmar på spinningcykeln med SPIF väntar. Adam kommer leda första halvan av passet sedan kommer jag ta över och köra med gänget!!

Hej söndag!! 🙂 Nu kör vi!!!

20121028-073145.jpg

20121028-073153.jpg

20121028-073200.jpg

20121028-073209.jpg

20121028-073217.jpg

20121028-073224.jpg

20121028-073230.jpg

20121028-073236.jpg

20121028-073242.jpg

20121028-073249.jpg

2 tankar på “Triathlonhäng – och hur hittar vi tillbaka?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s