Sommar och sol

 

Ge mig sommar och sol!!! TACK!!!

Idag kan jag säga att jag längtar till sommaren. Jag längtar inte tillbaka till årets sommar för den var ingen höjdare. Däremot ser jag fram mot nästa sommar. Fy tusan vilket skitväder vi har haft hela dagen. Regn, blåst och det var kolsvart ute vid 16.30 tiden. Det blev en tung cykeltur i motvind hem från Haga norra ikväll.

Idag kan man säga att det har varit full fart!!! Har inte haft många minuters ”sitta ner och ta det lugnt” stunder. Har inte ens hunnit med att dricka kaffe!! Herregud!! Men jag gillar ju när det är full fart. Det har inte hunnits med någon egen träning men jag har däremot tränat 7 PT-klienter och haft tre timmar med klasser. Sen tillkommer transportsträckor runt stan. Hit och dit och fram och tillbaka. Men gissa om man träffar många härliga, glada människor på dagarna.

Känner att kroppen har varit rätt seg idag efter helgen träningspass. Hoppas att den känns lite piggare imorgon. Då blir det egen träning och en lika fullspäckad arbetsdag!

Man kan ju hoppas att solen behagar dyka fram också 🙂

SOLEN!!! Komsi komsi!!! 

Solen!! Komsi komsi!!

Solen!! Komsi komsi!!

 

 

1 tanke på “Sommar och sol

  1. Här i väst blåser det idag storm och regnat hela dagen! Solen får gärna komma tillbaka!! Säger som du, komsi komsi!!! Hoppas den lyssnar! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s