Mjölksyramorgon och SPIF-kväll

Imorse var det en sån där morgon när jag vaknade innan klockan ringde och var superpigg. Hörde regnet piskade mot rutan och blev så där lagomt sugen på att kliva upp.

Hoppade upp på cykeln och tog mig mot Vasastan. Klockan 7 var det dags att köra igång med spinning och core. Men först tog jag mig en liten ”hejsan det är dags att vakna nu kroppen” stretch. Alltid skönt att mjuka upp kroppen på morgonkvisten……och skönt med några minuter för sig själv! Egen tid som är guld värt!!

Sen var det full fart i salarna. Sköna intervaller på spinningcykeln som resulterade i fin mjölksyra i benen. Sedan blev det 30 minuter coreträning. Jag gillar ju att köra morgonklasser. Skön start på dagen! Nu ska jag snart ta mig vidare på jobb.

Ikväll blir det träning med SPIF. Adam leder spinningen. Jag kommer hålla i den funktionella klassen. Två timmar härlig träning!! Hoppas på att träffa ett glatt triathleter som är sjukt träningssugna ikväll!! Jag är taggad!!! Hoppas benen är med i matchen då!!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s