Spinning för hela slanten

Det blev ett helt okej simpass imorse. Som vanligt var det lugnt och skönt på Kronobergsbadet. Det var bara jag och pensionärerna där. Egen bana idag igen. Benen kändes riktigt sega. Måste vara från gårdagens träningspass.

Efter lite plaskande i poolen blev det dags att börja jobba. Denna veckan är det utbildning på gymmet igen vilket gör att det blir lite mixtrande med tider. Men det brukar gå att lösa på ett bra sätt.

Klockan 10 skulle jag hoppa in och köra en 45 min spinning. Sen blev det en snabb cykeltur genom stan för att sedan köra min ”vanliga” 45 min spinning på Elite i Vasastan kl 11.30. Det kallar jag en bättre förmiddag!! 🙂

Gissa om det var gott med lunch efter det!! Sjukt hungrig!!

Det har blivit en hel del spinningtimmar den här veckan…..och det är bara onsdag!

Får ofta frågan hur det går med maten nu. Svaret är att det går helt okej. Det känns som att jag äter otroligt nyttigt ( förutom lite sötsaker, men det tror jag bara gör kroppen gott ). Det kräver lite mer tid och tanke men jag antar att det bara är nu i början. Imorgon ska jag iväg och ta nya prover hos läkaren. Måste ta på fastande mage.

Det blir mycket havreprodukter – så jag kommer väl att se ut som ett havregryn snart 🙂

Och eftersom det är utbildning på gymmet denna veckan har jag lyxat till det med ledighet på torsdag ( förutom min klass på Skanska kl 16.30 ) och fredag. Hello träningstimmar säger bara!!! 🙂

Men idag blir det ingen mer träning! Däremot ska det bli en bikramyoga ihelgen! Längesen jag körde en yoga nu.

20121031-161905.jpg

20121031-162401.jpg

20121031-162447.jpg

20121031-162458.jpg

20121031-162516.jpg

20121031-164818.jpg

2 tankar på “Spinning för hela slanten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s