Vilken träningstisdag = Endorfinhög

Vilken grymt bra tisdag jag hade igår!! Jag gick och la mig med ett stort leende på läpparna 🙂 Vissa dagar är helt enkelt lite bättre än andra – så enkelt är det!

Efter en morgon/förmiddag som bjöd på både allt från klasser, mjölksyra i benen, guidning i en välkänd ”labyrint” , cykeltur i spöregnet, kafferep med mig själv och många skratt var det jobb i gymmet som gällde hela eftermiddagen.

* Utfallsgång med hantlar, * tabataintervaller ( 20 sekunders jobb, 10 vila i 8 omgångar ) a la armhävningar och dips, * thrusters och svingar med kettlebells, * stakträning med rep, * hantelpressar, * plankan i TRX och * rörlighetsträning med pinne – det var bara att litet urval av övningar som mina PT-klienter fick jobba med under gårdagen. Det var bra energi på gymmet igår och det bjöds även på en hel del skratt.

Dom har satt upp ett nytt chinsräcke på jobbet. Jag har så svårt för att bara gå förbi det. Så jag brukar några gånger om dagen gå dit och bara sträcka ut kroppen. Hänga och dingla med benen ( jätte skönt ) eller jobba på mina chins ( som jag är otroligt dålig på ). Chins är det något som jag alltid velat göra – vet inte varför, men det bara är så. Fixar i dagsläget några stycken. Det ser ju så otroligt lätt ut när vissa gör det. Övning ger färdighet så det är väl bara att kämpa på.

Jag hade en liten lucka vid 16-tiden vilket gjorde att jag hann äta middag. Men herregud!! När hände det senast? Middag vid 16-tiden. Åhhhh vad kroppen blev glad. Det blir allt som oftast väldigt sen middag för min del. Tror det där ska börja bli en bättre vana!

Efter jobbet blev det en cykeltur till Friskis Lindhagen! Träning med SPIF-gänget stod på schemat. Halva nöjet är ju att snacka med alla innan och efter träningen 🙂 Vi var ett stort gäng idag. Cirka 30 triathleter hade letat sig dit ( vilket är bra med tanke på att vi har simträning samtidigt ). 60 minuter spinning med Adam i spetsen. Backar, intervaller, raksträckor och en rockande Adam. Har svårt att hålla mig för skratt när han går igång där framme. Sen flyttade vi oss en trappa upp till gruppträningssalen.

Nu var det min tur att hålla i träningen. Vi började med att mjuka upp kroppen. Sen var det full fart i 60 minuter ( + några minuters övertid ). Det blev rörlighetsträning, spänsthopp coreträning för att inte prata om alla balansövningar. Höger och vänster sida fick jobba. Vi hann med att vara bland annat flygplan, fotbollsmålisar, superman och drakar. Inte illa!! På slutet hade vi en skön avslappning och stretch. Jag hoppas alla hade en lika tuff och rolig träningstimme som jag hade!!!

Väl hemma var jag jag fortfarande endorfinhög! Gick omkring med ett leende på läpparna och hade svårt att gå och lägga mig. Jag hade en grymt bra tisdag!!!

Nu hoppas vi på att denna onsdag blir minst lika bra!! Det är sista oktober och jag har ”sovmorgon” och tänker starta dagen i simbassängen!! Det kallar jag en bra start på dagen!

20121031-064635.jpg

20121031-064642.jpg

20121031-064712.jpg

20121031-064718.jpg

20121031-064725.jpg

20121031-064737.jpg

20121031-064743.jpg

4 tankar på “Vilken träningstisdag = Endorfinhög

  1. ”+några minuters övertid…” puhh… vi höll juh på att dö längst bak av de där extra minuterna… =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s