Anmäld och klar! Mot topp 10?

Då var jag äntligen anmäld till Vasaloppet 2013. Det blir Öppet Spår för min del och det kommer bli tävlingsdag på måndagen den 25 februari!

Tiden rusar iväg och jag inser att det inte är många månader kvar. Jag måste försöka få till några skidpass i vinter. Hemma i Härjedalen är det full vinter och jag är riktigt sugen på att åka hem och köra några mil på skidorna.

Jag inser att det kommer krävas lite mer träning – i år stod jag på skidorna första gången dagen innan tävlingen. Då körde jag och Oscar startsträckan fram och tillbaka en gång! Bra där Bea!!! Sen på tävlingsdagen vräkte snön ner. Uselt före, dåliga skidor och det blev mycket slit och svordomar i spåret.

Målet för 2013 är att ta mig in på en tid runt 6 timmar. Ingen omöjlighet!! Jag är bestämd och tjurig och skriker mer än gärna UR SPÅR!!!! 🙂

I år blev Sluttiden 6.39 och en 19 plats bland alla tjejerna som körde på söndagen. Topp 20 får ses som godkänt med tanke på förberedelserna. Blev lite nyfiken på hur min tid stod sig mot söndagens öppna spår också…..och där hade jag blivit 45:a. Totalt var det nästan 2600 tjejer som körde Öppet Spår 2012 och min tid hade gett mig en 64 plats totalt av alla 2600.

2013 – då ska jag slå mig fram i resultatlistan och passera mållinjen på en riktigt bra tid. Det får gärna stå en 5: a först!!!

Så nu är det dags att börja stakträna!!

20121102-060305.jpg

20121102-060312.jpg

4 tankar på “Anmäld och klar! Mot topp 10?

  1. Åh du skidar också?! Grymt!! Fasen vilken bra tid du fick och då hade du inte stått på skidorna innan, vart kommer det sluta om du nu får träna lite mer inför? Det kommer gå grymt bra!!

    • Är gammal längdåkare i grunden 🙂 Så det har blivit en och annan mil på skidorna. Så jag hoppas på en bra tid i vinters Vasalopp……men några mil i benen innan 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s