35 par

Jahapp det var den helgen. Svisch sa det så var det söndagskväll igen. Det har blivit en del träningspass under helgen. Idag kan man nästan säga att det blivit tre träningspass. Tre timmar spinning imorse, ett löppass ( 10 km på 46:46 ) ikväll och det tuffaste var nog passet som låg under eftermiddagen – rensning av garderoberna.

Men herregud!! Vart kommer alla träningskläder ifrån? Och för att inte prata om alla träningsskor. Jag känner verkligen att jag behöver 35 par …….TRETTIOFEM PAR!!!!! träningsskor här hemma…. 🙂 Man skulle kunna tro att det bor en hel familj här. För att inte prata om att jag har tre par träningsskor på gymmet och sen har jag skor lite här och där på gymmen jag kör klasser på ( orkar inte alltid släpa omkring på träningsskorna ).

Okej alla skor har jag inte köpt ( mer än hälften har jag nog fått från lite olika håll )…….ibland så har man turen att få lite grejer. Men nu blir det inga fler skoinköp på ett tag. Sen fanns det ju ett och annat träningslinne i garderoben. I alla färger och former. Jag känner verkligen att jag behöver minst 20 rosa träningslinnen – JA VERKLIGEN!! Men ibland har man turen att få lite träningskläder och det tackar man ju inte nej till.

Sen fanns det även den där ”orörda” delen av garderoben. Den som innehåller ”vanliga” kläder. Den delen av garderoben är väldigt orörd. Jag har liksom inte tid att gå omkring i ” vanliga” kläder på dagarna. Och på helgerna då är det oftast träning för hela slanten och då är det träningskläder på som gäller.

Nej nu är det dags att börja fundera på vilka av alla mina träningsskor som jag ska använda imorgon och vilka färgkombinationer jag ska ha på linnena och byxorna. Jag gillar ju mycket färg och blandar gärna hej vilt!! Sen går det ju minst fyra ombyten om dagen så jag tror faktiskt att jag behöver alla mina träningskläder och skor 🙂

Det går helt enkelt inte att ha för mycket träningskläder och träningsskor!! Punkt slut!! .)

2 tankar på “35 par

  1. Grymt och köra 3h spinn och sen milen på den tiden, bra jobbat!!

    Wow 35 par skor! 🙂 du har ett par stycken att välja på 😉

    Du strålar alltid med så fina färgglada kläder! 🙂 snyggt!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s