Sluta stirra på mig sa havregrynet!!

Tänk att det ska vara så svårt att bara gå förbi det där chinsräcket som finns på jobbet. Det går liksom inte ……..inte för mig ialla fall. Det bara stirrar på mig hela tiden!!! Jag hör hur det viskar komsi komsi!! Sluta stirra på mig tänker jag! Jag har så svårt att bara smita förbi. Kunde så klart inte hålla mig idag heller. Jag brukar bli påhejad av grabbarna på jobbet…….främst Joel och hans klienter när jag jobbar på mina chins eller när jag bara hänger rakt upp och ner……haha! Jag tackar för all support!! Det är faktiskt jäkligt gött att bara sträcka ut kroppen ibland också.

Måndagarna rullar på i rask takt och idag är inget undantag. Har precis kört spinning och core nummer 1 för dagen på Regeringsgatan. Det blev ett litet måndagshopp innan klassen. Kim brukar agera fotograf. Tack Tack!! 🙂

I väskan idag finns Havredrycken. Perfekt att ha med sig och enkelt att få i sig……och det smakar otroligt gott 🙂 Man kan verkligen känna en smak av …….havre……som det mesta jag får i mig nuförtiden.

Hej svejs på en stund!!

Hälsningar från havregrynet

20121105-134540.jpg

20121105-134546.jpg

20121105-134555.jpg

20121105-134602.jpg

1 tanke på “Sluta stirra på mig sa havregrynet!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s