sPrInGa äR RoLiGt

Tänk om jag kunde simma lika mycket som jag springer för tillfället. Men nej nej!! SKÄRPNING PÅ MIG!!! Men tusan vad bra det går med löpträningen nu! Underbart!!  Det är så jäkla roligt att springa.

Det känns att det börjar hända saker med kroppen nu när den bara får i sig sådant som den tål! Känner mig mycket lättare i kroppen. Helt otroligt att jag har gått med det här ( allergi mot ägg och födoämnen ) sedan jag var barn utan att veta vad det har varit. Men det är ju fint att man kommer fram till det vid 31 års ålder 🙂 Bättre sent än aldrig!!

Ikväll blev det ett pass på 15 km. Dock börjar det lite halkigt ute så man får ta det försiktigt. Imorgon väntar ett litet längre löppass på eftermiddagen. Skönt att få springa när det fortfarande är ljust ute.

Sen blir det till att vila kroppen inför helgen. Har hört att det vankas träning ute på Bosön både på lördag och på söndag. Älskar att vara ute på Bosön. Det andas TRÄNING!!!! Det var ett tag sedan jag var där nu. Men sist blev det både utbildning och riktigt bra träningspass.

Dags att ladda om inför morgondagens jobb och träning!! Spring spring spring!!! Hoppas på lätta ben 🙂

 

 

1 tanke på “sPrInGa äR RoLiGt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s