Ego? Och dags att ta fram påminnelsen igen!!

Känner mig lite måndagstrött idag. Det får man väl vara ibland. Men man kanske vaknar till liv när man ska köra lunchklass på Regeringsgatan snart.

Idag har jag och ”chefen”,  det vill säga jag själv 🙂 planeringsmåndag. Det börjar bli dags att planera vårens jobb och allt som hör därtill. Lever gärna i nuet men sen gäller det även att ha en planering för kommande månader.  Det är inte det lättaste att få till ett bra schema som flyter på bra under dagarna. Jag jobbar på minst 8 olika gym under en vecka.

Jag kommer lägga in mer EGEN TRÄNINGSTID från årsskiftet. Det har ju varit katastrofdåligt med egen träningstid de senaste åren. Det är först senaste halvåret som jag har kört mer egen träning och eget fokus. Jag ska tänka mer på mig själv helt enkelt! Jag känner att jag gärna vill satsa mer på triathlon och då går det inte att jobba 24 timmar om dygnet. Jag kommer helt enkelt börja tänka mer på mig själv!! 🙂 Jag har ju två Ironmantävlingar att se fram emot nästa år……+ lite mindre tävlingar……..och snart är det dags för Vasaloppet.

Det tycker jag låter som ett riktigt bra 2013!! Att tänka mer på sig själv!! Det måste man få tillåta sig själv att göra utan att skämmas för det när man säger det! Våga vara lite mer egoistisk. Det får man vara! Tänka mer på sig själv och göra sånt man tycker om. Man lever bara ett liv.

Skrev ett inlägg för ett tag sedan – KLICKA HÄR – en påminnelse! Nu är det dags att plocka fram den där påminnelsen igen!! 

Ta tillvara på livet, njut av dagen, lägg ingen onödig energi på sådant som du inte behöver, skratta mycket och var rädda om varandra

Hurra för dagen idag, för 2013 och mera JAG!!! 🙂

// Fröken Ego

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s