Dejt med Mr. Pain

Jag har varit väldigt dålig på att ta hand om kroppen den senaste tiden.  Det var evigheter sedan jag var på massage. I somras gick jag minst en gång i veckan för att mjuka upp musklerna. Sagt och gjort!! Ikväll har jag bokat in en tid hos Mr. Pain – min grymme massör som håller till på Sthlm Physique på Vikingagatan. Okej han heter Deivid men han gör sig även bra som Mr.Pain. Han är grymt duktig. Han är även kollega med mig på gymmet och brukar köra skiten ur mig ibland 🙂

Benen och rumpan ska mjukas upp ordentligt. Jag känner direkt att jag går in i mjölksyraläge nu. Det kommer göra ont, ont, ont. Det kommer bli armbågen rakt på mina onda punkter. Men det är precis vad mina muskler behöver just nu.

Så ikväll när jag ska träna SPIF-gänget kommer jag att ha riktigt pigga och fräscha ben. Och jag hoppas att dom är taggade för ett bra träningspass ikväll.

I övrigt så kunde jag inte hålla mig från att testa chinsräcket på Regeringsgatan när jag var där och skulle köra klass på lunchen. 🙂 Sen körde jag 4*8 latsdrag också. Som för övrigt är en riktigt skön övning.

Rock on!!

 

1 tanke på “Dejt med Mr. Pain

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s