Fixar du den här?

Precis hemkommen från ett bra träningspass med SPIF på Friskis Lindhagen. Som alltid jobbar vi med egna kroppen som redskap! Idag körde vi mycket coreträning, balans, rörlighet och som avslutning körde vi en riktigt rolig övning.

Man börjar liggandes på ryggen sedan drar man sig upp till sittande läge ( som en situp ) och sedan ska man försöka ställa sig upp…..helst utan att sätta i händerna i golvet eller på låren 🙂 Sedan jobbar man samma väg tillbaka ner igen och försöker hålla emot och jobba med magmusklerna. Fixar du den?? Annars blir det hemläxa!! 🙂

Hann tyvärr inte vara med på spinningen idag eftersom jag var hos massören innan. Deivid var hård mot mig idag. Shit…….det var 60 minuter smärta. Idag var det katastrof!!! Låren och rumpan var verkligen behov av en massage. Hade svårt att vara tyst…….ville bara skrika ut min smärta. Fiiii faaaan!! Uj uj!!!!

Men när jag en timme senare gick därifrån kändes benen mycket bättre och det hade släppt så mycket spänningar i rumpan så byxorna satt löst….. 🙂

Imorgon blir det långpass löpning och det ska bli mycket intressanta att se hur benen kommer vara. Jag räknar med superpigga och snabba ben!!

20121113-221819.jpg

20121113-221824.jpg

20121113-221831.jpg

20121113-221855.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s