4×4 intervaller + 60 min

Ihelgen är det skidpremiär hemma i Härjedalen. Landslagen tränar för fullt där uppe. Det ser otroligt härligt ut när man kikar på bilderna. Eftersom snön lyser med sin frånvaro här i Stockholm tänkte jag köra ett stakpass på gymmet idag. Man vet ju aldrig om man kommer få staka sig de 90 km från Sälen till Mora.

Dagens träning kommer bli följande:

Det kommer bli stakintervaller: 4 x 4 minuter. Tanken är att jag ska försöka hålla samma intensitet hela tiden. Kommer även lägga in och köra några tricepsövningar. Efter det kommer jag köra ett löppass på 60 minuter.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s