Segt simpass och pigga 6 x 800 m löpintervaller

Okej jag är en gottegris! En stor gottegris. Vissa veckor äter jag ganska lite onyttighter……andra veckor kan det gå ner lite mer och ibland går det ner extremt mycket.  Den här veckan har jag varit extremt onyttig. Och då menar jag väldigt extremt onyttig. Det är min stora last här i livet – smågodis och chokladbollar. Sjukligt gott!!

Jag vågar inte ens räkna hur många chokladbollar jag har tryckt i mig den här veckan…..eller hur mycket smågodis som har gått ner i magen. Men gott är det!! 🙂 Man måste få njuta av livet goda ting också och inte bara träna, tävla, jobba och flänga runt.

Efter en riktigt bra bodypumpklass på förmiddagen mötte jag upp Fredrik för en fika i Vasastan. Givetvis blev det tillbehör: hör och häpna en chokladboll. Gött!!

Efter en mättande chokladbollsfika hann jag hem och se längdskidåkningen från Bruksvallarna som suveräne Johan Olsson tog hem. Tror han kommer bli vass i skidspåret i vinter. Vi tävlade ihop ( för Jämtland/Härjedalen ) under ungdomens skiddagar. Han var i topp redan då! Kul när det går bra 🙂 HEJA JOHAN!!!

Här kommer jag åkandes!!

Här kommer jag åkandes!!

En något yngre Johan Olsson

En något yngre Johan Olsson

Sedan blev det dags för egen träning. Så jag tog mig till simhallen och plaskade omkring en timme. Det kändes riktigt segt på simningen idag. Det var det väldigt mycket folk och trångt i bassängen. Men det var bara att gilla läget. Allt kan ju inte vara på topp jämt!

Ikväll blev det dags för löparintervaller. Drog på mig löparskorna och sprang iväg. 4 km lugn och fin uppvärmning i ett perfekt löparväder. Sedan körde jag 6 X 800 m intervaller. Jööööbbigt och det gav en fin blodsmak i munnen! Precis som det ska vara när man tar i ordentligt!! Vips så var den där ”sega simningen” som bortblåst. Det var med något tröttare ben jag sprang de 4 km hem igen.

Kort och gott kan man säga att det varit en bra träningslördag!! Kroppen har varit i helt okej form. Nu blir det smågodis i soffan. Är det lördag så är det!!

Imorgon väntar en godis och chokladbollsfri söndag ( det är sant ) men med 3 härligt svettiga timmar på spinningcykeln + ett lugnt löppass! Ska även besöka Deivid på Sthlm Physique för en genomkörare av benen/sätet.

Det kan ju inte annat än bli en bra söndag!! I övrigt så var havreyoghurten inte höjdare. Så imorgon återgår jag till havregrynsgröten igen. Mycket godare 🙂

// Gottegrisen

Två monkisar: Deivid och jag från i somras!!

                            Två monkisar: Deivid och jag från i somras!!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s