Skidåkning + trainer

Efter lördagens sockerkoma vaknade jag pigg och alert imorse. Söndagen startade med ett bra träningspass. Tre timmar på spinningcykeln tillsammans med ca 30 SPIF:are. Inte helt fel! Kroppen svarade bra och jag kände mig riktigt stark hela vägen. Skönt när kroppen är med i matchen. Dock måste jag skärpa mig på vätskefronten. Otroligt dålig på att dricka nu igen!!

Hann precis hem och se på skidsprinten från Bruksvallarna. Grymme Teodor Peterson tog hem herrarnas final och Ida Ingemarsdotter tog hem damernas final. Jag ser fram emot en vinter med massa skidåkning. Heja Sverige!! Och sen är det lite extra roligt när det går bra för människor som man känner.

Jag hoppas på att jag kommer få köra Stafettvasan i vinter igen. Brukar ju tävla i samma lag som Teodor då. Vi har lite varierad kvalitet på vårat lag. Från superstjärnan Teodor och hans tjej Sanna Hallberg som också är riktigt duktig till lilla jag som ligger ”några” steg bakom. Men vi brukar ha riktigt roligt när vi är ute på turné.

Sist vi körde stafetten tillsammans var jag och Sanna de enda tjejerna i laget. Snäll som dom var fick vi de längsta sträckorna på 24 km vardera. Sedan ligger sträckorna på 9 km, 14 km och 19 km. Sanna fick köra startsträckan mellan Smågan – Mångsbodarna och jag körde sträcka nummer två mellan Mångsbodarna och Evertsberg. Tunga sträckor med fina uppförsbackar ( vilket jag gillar ). Det är ialla fall tur att vi tävlar i samma lag och inte tävlar mot varandra.

Längdskidåkare är nog de mest tränade människorna jag känner. Jäklar vad starka dom är. Men så ligger det många många träningstimmar och mycket slit för att ta sig upp till toppen. Min absoluta favoritskidåkare är Jerry Ahrlin. Grym kille som kör långlopp. Skönare kille får man leta efter!! Älskar människor som bjuder på sig själv. Och längdskidåkarna ger mig otroligt mycket inspiration. 

I vinter kommer det bli perfekt att köra trainer framför tv:n och all skidåkning!! Det perfekta sättet att förena nytta med nöje 🙂 Det kommer bli en bra vinter!!

Teodor laddad för stafett

Teodor laddad för stafett

Nu bär det snart iväg till Sthlm Physique för att få benmassage. Det känns verkligen behövligt. Jag anar att det kommer göra rätt så ont…..eller rättare sagt jag vet att det kommer göra skitont! Men lite smärta får man tåla.

20121118-145520.jpg

20121118-145527.jpg

20121118-145532.jpg

20121118-145539.jpg

20121118-145544.jpg

2 tankar på “Skidåkning + trainer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s