Spinning + fartlek

Igår blev det en lång dag. Var hemma runt 22-tiden och fick i mig middag vid 22.20. Sen vet jag inte om jag hann sova någon timme för vips så var det morgon och klockan ringde och det var dags att äta frukost. Vid 5.30  ( tidigt tidigt ) var jag på jobbet och sedan var det full fart fram till lunch.

Då var det dags att köra 45 min spinning. När jag kom in i spinningsalen möttes jag av en fin liten överraskning: TACK snälla söta Linda!! Det är tur att ni göder mig med chokladbollar under dagarna.

En fullbokad spinningsal med taggade träningsfreaks fick göra sig redo för dagens pass som bestod av intervaller i form av en stege. Mitt i stegen kom en tyngre backe innan stegen fortsatte uppåt. Väl uppe på toppen blev det en raksträcka med spurt in i mål.

Vi körde bland annat följande intervaller:

15 sekunders jobb – 15 sekunders vila

30 sekunders jobb – 30 sekunders vila

1 minuts jobb – 1 minuts vila

2 minuters jobb – 1 minuts vila

När klassen var slut började vi nästan undra om det regnade ute och det var hål i taket? Det var fler än jag som svettades rejält under dagens intervallpass.

Efter lunchklassen hade jag lagt in ledig eftermiddag. Ibland planerar jag så bra i kalendern att jag nästan blir stolt över mig själv 🙂 Eftersom det blev lite sömn inatt blev det en liten powernap på eftermiddagen. Det var precis vad kroppen behövde.

Nu har jag precis varit ute på dagens löparpass. 70 minuter stadslöpning med fartlek blev det idag. En tur ut till Söder och sedan små krokar här och där. Mötte otroligt mycket löpare under dagens pass.  Benen kändes pigga och starka. Det är ju så jäkla skönt när träningen går bra.

Det har börjat smyga sig på en fin träningsvärk efter gårdagens SPIF-träning också. Skönt!!

Heja kroppen!!!

2 tankar på “Spinning + fartlek

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s