Ladda för spurten på söndag!!

En skön träningsvärk har spridit sig genom kroppen. Idag blir det en vilodag från egen träning. Däremot kommer jag köra min klass på Skanska i eftermiddag och ikväll ska jag på kvartalsutbildning för nya Bodypumpen. Det brukar kunna ge en efterföljande fin träningsvärk.

Ihelgen vankas det visst ett litet längre pass löpning. Min springkompis är lite snabbare ( eller rättare sagt väldigt mycket snabbare ) än vad jag är men vi har kommit överens om att försöka hålla tempot runt 4:45 ( phuuu ). Men det är bra för mig!! Jag behöver träna på att hålla ett högre tempo en längre tid.

På söndag kommer jag hålla i 3-timmarsspinningen med SPIF. Vi kommer förflytta oss runt på tävlingsbanor runt om i världen. Det utlovas fina utmaningar och vi kommer bland annat att köra stegar, tunga och långa backar, sköna raksträckor och en rackabajsarspurt in i mål!! Så jag hoppas SPIF:arna är taggade!! 🙂 Det är jag ialla fall! I övrigt så är jag ruskigt sugen på att cykla utomhus just nu.

Nu blir det jobb i gymmet hela dagen!! TRX-band, kettlebells, medicinbollar, balansbollar, hopprep, gummiband, viktskivor och stepbrädor ska användas flitigt och mina PT-klienter ska få kämpa ordentligt med kroppen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s