Jagad av en Björn runt stan

Ja så önskar jag att det hade varit. Men istället var det jag som fick jaga en Björn.

Har varit ute och tränat med Björn idag. Han tävlar också för samma klubb som mig – SPIF. Vi har kört en några löppass ihop senaste tiden. Alltid trevligt med sällskap när man kör längre distanser. Regnet öste ner under morgonen och förmiddagen. Hade förhoppningen om att det skulle lätta upp fram mot eftermiddagen när vi skulle ge oss iväg. Hann med en fika på stan och sen se damernas längdskidåkning på förmiddagen. Det går ju inte att missa skidåkningen på tv:n. Älskar vinterstudion!

Lagomt till vi skulle sticka iväg drog regnet iväg och det lättade upp. Jippi!!! Det är som sagt lite roligare att springa om det inte ösregnar. Det blev båda asfaltslöpning, på stigar och genom en massa lera. Kroppen kändes helt okej men benen var något sega.

Jag har konstaterat att jag har så otroligt svårt att ta ut mig ordentligt och pressa mig själv när jag tränar. Det är någon spärr inom mig. Jag måste skärpa mig på den fronten. Sluta fega och gå på hårdare. Jag vet att jag kan!!

Björn är en otroligt duktig löpare så det var bara att försöka hänga på idag. Men det blev mest att jag fick jaga Björn. Samtidigt så hade vi massa att snacka om så det blev att vi drog ner lite på tempot ( eller rättare sagt så var det jag som drog ner vårt tempo ). Det blev så klart en massa snack om triathlon, träning, tävlingar, kost och så några små skrattattacker också.

Vips så hade vi varit ute i ca 2 timmar och sprungit. Det kändes som ett helt okej lördagspass. Jag vet inte vad som har hänt. Men den här veckan har jag fått in fyra löppass ……….och det är bara november. När hände det senast den här tiden på året?!

Men nu är det skärpning med ”finträningen”. Jag måste våga pressa mig själv mer! Det gäller alla typer av träning jag håller på med. Så nu sa jag till Björn att till nästa löppass vi ska köra så får han skrika på mig att öka upp tempot lite 🙂 Jag måste utmana mig själv mer. Det kommer även bli mer intervallpass framöver. Jag måste få upp mer fart under fötterna.

Det hade ju varit fint om jag fick ligga först någon gång och känna mig jagad av Björn!! …..och inte alltid behöva ligga bakom och jaga. Bara för känslans skull 😉

Nu får man ladda om inför morgondagens 3 timmar på spinningcykeln med SPIF som jag ska hålla i. Det kommer bli en fin bana med varierad terräng. Så se till att ladda batterierna.

SPIF blev för övrigt utsedd till Årets Triathlonförening av Svenska Triathlonförbundet häromdagen. HEJA SPIF!!!!

Nu blir det nötande av ny koregrafi i soffan. Härligt lördagsnöje 🙂

;

20121124-164415.jpg

20121124-164424.jpg

2 tankar på “Jagad av en Björn runt stan

  1. Grymt med 2h löpning! Jag känner också att jag behöver utmana mig lite mer med tempo! jag är med på den utmaningen! 🙂 Härligt med långspinn imorgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s