Hörde jag julfest??

Ja men det gjorde jag!! x 2 till och med. Nu börjar tiden då julfesterna och julborden avlöser varandra. Man äter precis som att man aldrig skulle se mat igen.

Själv kommer jag få utesluta mycket gott på julbordet i år. Sill, lax och ägg bland annat. Det får bli specialkomponerade köttbullar och tyvärr inga skumtomtar. Men jag får äta desto mer julskinka – vilket är otroligt gott! Så jag har sagt till mamma Karin att göra en hel julskinka bara till mig denna julen 🙂

Jag är bjuden på två julfester i år. Det ser jag fram emot. Den första ligger redan nu på lördag. Det är med ett skönt gäng träningsfreaks och vad jag minns från förra året så blev det en riktigt trevlig kväll. Så jag räknar med ett bra drag på lördag 😉

Kommande veckan är det utbildning på gymmet igen vilket innebär väldigt konstiga arbetstider. Men det är bara att gilla läget. Ska försöka få in min egen träning under de tider då jag har en längre lucka. Den här veckan ska jag simma, simma och simma!! Och så klart springa och köra spinning/trainer.

Nu börjar det bli kyligare ute igen. Känns skönt att veta att man snart ska åka mot lite varmare breddgrader. Det närmar sig träningsläger på Playitas! Ska bli sjukt gött!!

Hittade pepparkakor som jag kan äta när jag var i affären och handlade idag. Kan säga att jag blev helt överlycklig!! Det är ju alltid svårt att bara äta en pepparkaka. Det går liksom inte. Så jag tryckte i mig ett bättre gäng. Tyckte det var lika bra………jag måste ju jobba på att bli lite snällare. Framförallt nu innan julen. …………och vips……………så kom tomten förbi med ett väldigt fint paket till mig nyss!! Jag måste ha varit riktigt snäll som får paket redan nu i november. Tack snälla Tomten!!!

Snacka om bra pepparkakor!!! Jag blev snäll på en gång. Hur ska det här sluta på julafton?

20121125-183328.jpg

20121125-183340.jpg

20121125-183402.jpg

2 tankar på “Hörde jag julfest??

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s