Morgonstart i backe

Regn, sol, regn……kan vädret bestämma sig?

Det blev ialla fall ett härligt uppvaknade i förmiddags- Backintervaller! Sprang bort mot Pampas och till min intervallbacke. Jag väntade både en och två och fem minuter innan det var dags att köra igång. Tittade på utsikten, hästarna och änderna och försökte peppa igång mig själv!

8 x 45 sekunders backintervaller väntade med en lugn jogg ner till starten efter varje intervall.

Ingen återvändo! Det var bara att köra igång eftersom det inte var någon annan som hade tänkt springa intervallerna för mig idag…..heller! 😉

Efter fjärde intervallen började det kännas en del. Efter sjätte intervallen blev blodsmaken i munnen mer påtaglig. Efter åttonde och sista intervallen mådde jag illa. Jäkligt illa!! Det var riktigt jobbigt! Men det är väl det som är meningen med intervaller. Så det är väl ingen ide att klaga! 😉

Det var nu jag önskade att jag hade haft cykeln med mig och kunnat cykla hem. Kände mig helt slut!

Men nej nej. Det fick bli en lugn och fin nerjogg hemåt istället. Vilket iofs är väldigt bra för kroppen. Där väntade belöningen – frukost nummer två för dagen!! Det är väl aldrig så gott med frukost som efter morgon/förmiddagsträning!

Nu har jag varit på Regeringsgatan och kört lunchklass. Riktigt bra måndagsstämning idag 🙂 På vägen hem går jag och lyssnar på musik och filosoferar men hör samtidigt hur någon ropar på andra sidan vägen: ”Chokladbollsflickan”, ”Chokladbollsflickan”……..Jag kikar upp och där på andra sidan vägen står min pt-kollega Joel. Snällare och lugnare människa får man leta efter. Han kallar mig alltid för Chokladbollsflickan ….

Det roliga är ju inte bara att han kallar mig för Chokladbollsflickan utan att jag reagerar när jag hör någon säga det och antar att det är mig dom menar……haha! Herregud! Men idag ska det inte gå ner en enda chokladboll i den här magen!! Punkt slut!

20121126-134333.jpg

20121126-134342.jpg

20121126-134350.jpg

20121126-134356.jpg

20121126-134414.jpg

20121126-135633.jpg

2 tankar på “Morgonstart i backe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s