Nedåtfallande stege

Mat, mat, mat!!! Idag har jag varit hungrig hela dagen samtidigt som jag har ätit, ätit och ätit. Man kan kalla det en riktig ätardag. Tuffa dagar med mycket träning och rörelse gör att det är svårt att få i sig allt man ska på en dag…….speciellt nu när man inte kan äta allt som man skulle vilja.

Men idag känns det som att jag har ätit ikapp mig från minuskontot och hamnat på noll ( kanske lite plus också ). Det är gott med mat!!

När jag var och handlade på affären insåg jag att dom har har en väldigt dålig produktplacering. Jag kikar numera bland annat i glutenfriadelen. På samma del har dom alla kakorna. Hur sugen blir man inte på det då? Jo väldigt sugen. Det vattnas ju i munnen på mig när jag ser Ballerinakakorna. Kan dom inte flytta dom där kakorna någon annanstans?!! Sen luktade det nygräddade bullar överallt ……mmmmmm! Gott!! Se och lukta men inte äta är det som gäller!!

Dagen har rullat på i en rasande fart. 7 PT-klienter har fått kämpa i gymmet och på lunchen blev det spinning på Elite med det ett härligt gäng. Idag jobbade vi i en nedåtfallande stege. Dagens intervallpass var upplagt på följande sätt:

Efter en fin uppvärmning chockade vi kroppen och började med 2 minuters intervaller och 1 minuts vila emellan. Därefter blev intervallerna 1 minut med 30 sekunders vila. Därefter körde vi 30 sekunder med 15 sekunder vila. På slutet blev det tunga 15 sekunders intervaller innan spurten in till mål!!

Som vanligt går man ifrån lunchklassen med ett leende på läpparna! 🙂

Nu ska jag göra något som jag inte hunnit med under veckan. Sätta mig i soffan några minuter innan det är dags att sova. Imorgonbitti är det dags för ett härligt ( läs sjukt jobbigt ) simpass.

OBS!! Glöm nu inte att det är Kåldolmens dag på fredag 30/11!! 🙂

20121128-204039.jpg

20121128-204046.jpg

20121128-204054.jpg

20121128-204101.jpg

20121128-204108.jpg

1 tanke på “Nedåtfallande stege

  1. Vilken dålig produktplacering i hyllan!!

    Låter som ett tufft och bra pass 🙂 me like!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s