Mot varmare grader

…….. Ialla fall i 90 minuter ikväll. Ska smita iväg på en välbehövlig bikramyoga. Det ska bli riktigt skönt att stretcha ut kroppen i 42 graders värme. Det känns helt rätt att ge kroppen värme nu när det börjar bli kallare ute.

Nu var det ett bra tag sedan jag var på bikram så jag känner på mig att det kommer bli jobbigt. Det brukar vara det när man inte gått på ett tag. Men det är bra träning att kämpa i värmen i 90 minuter……och bara andas genom näsan. Sen brukar man svettas ut några liter vätska från kroppen. Så idag har jag fyllt på med mycket vatten hela dagen.

 

2 tankar på “Mot varmare grader

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s