Teknikträning med Josefin Lillhage

Det här med simningen!! Simning är inte direkt min starka gren. Jag kämpar och sliter i vattnet………när jag väl tar mig så långt som till bassängen. Kan ju inte direkt påstå att jag simmar mycket. Jag måste skärpa mig!!!!!!! Jag behöver slipa mer på tekniken, hitta en bra rytm och för att göra det måste man ju så klart simma…….mer!! Nu när snön ( eller slasket ) har kommit till stan är det ju inte direkt roligt att springa ute. Man får helt enkelt ta sig till bassängen och kanske fokusera lite mer på att simma då.

Imorse tog jag mig ialla fall iväg till Eriksdalsbadet. Där mötte jag upp Josefine Lillhage som skulle köra teknikträning med mig. Fick börja med att simma några längder så hon fick se hur det såg ut just nu. Sen gick vi igenom både det ena och det andra. Fick simma med både platta och simfötter bland annat. Vända efter vända. Jag vill så gärna jobba inåt med mina armar och roterar mer än gärna mycket med överkroppen. Så där finns det en hel del att jobba med. Josefine filmade ( vilket jag tycker är skitbra ) och jag simmade 25:an några vändor. Sen gick vi igenom vad jag måste jobba mer på.

Fick med mig många bra tips idag!! Nu är det bara till att träna och träna och träna tills vi ska ses nästa gång. Det var riktigt skönt att ha någon som bara fokuserade på mig idag. Sen är det bara att inse – Övning ger färdighet. Det var en riktigt bra simtimme och just nu längtar jag efter att få hoppa i bassängen och simma igen.

YES!!!! Älskar när man får med sig den där BRA KÄNSLAN efter ett träningspass!!

20121129-113711.jpg

20121129-113720.jpg

1 tanke på “Teknikträning med Josefin Lillhage

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s