Kvällens SPIF 10:a

Det här med att åka buss är inte riktigt min grej. Nu har jag tvingats ställa undan cykeln när snön har kommit och måste antingen promenera eller åka buss/t-bana. Då föredrar jag att promenera, sen kommer t-bana och sist buss.

Har insett att mina tisdagar kommer bli en rejäl pulshöjare så länge snön/isen ligger kvar. . Kör en klass klocka 10.00-10.55 på Kungsholmen och måste sen snabbt som tusan ta mig till Regeringsgatan för att köra klass kl 11.30. Med cykel går det snabbt, smidigt och enkelt. Idag åkte jag buss. Det gick långsamt, förseningar och var allt annat än enkelt. Ville inte ens kika på klockan för jag visste att det skulle bli jäkligt tajt med tiden. Kände hur pulsen började rusa iväg. TA DET LUGNT!! – fick jag säga till mig själv. Hoppade av på hötorget och kikade på klockan. Phuuuu…..det blev till att springa med snabba ben för att hinna. Jag hann med det var knappt.

BUSS går bort från min lista!!! Det hade tusan gått snabbare att springa ner till stan idag.

Ikväll har det varit träning med SPIF. Jag hann med inte spinningen då jag blev kvar på jobbet alldeles för länge. Var i salen en bra stund innan och stretchade kroppen. Riktigt skönt och behövligt. Sen dök David upp. VI snackade lite om knän och lite annat smått och gott innan det var dags att köra igång.

Idag körde vi en hel del balansövningar där vi fick igång cirkulationen i kroppen. Sen blev det givetvis coreträning, övningar för triceps och lite annat smått och gott. Som avslutning fick dom köra 10:an .

10 minuters jobb – Fyra övningar:

10 knäböj

10 Mountain climbers

10 Simtag ( ryggres )

10 Utfallshopp

Jag startade klockan och sedan var det full fart. Alla jobbade i sitt eget tempo. Det var riktigt bra ös och bra kroppskontroll på hela gänget. Efter 10 tuffa minuter väntade belöningen. Återhämtning och stretch.

Jag gillar tisdagsträningarna. Det är skönt gäng som är med och tränar och det är bra energi hela timmen. VIKTIGT!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s