Dagens bästa träningspass

………Blev på vägen till Skanska i eftermiddags! Trampade i snön som låg helt moddig på backen. Det var som att trampa i djup sand. Skitbra träning. Hela vägen var full med djup, grynig snö. Man går och går och det känns som att man inte kommer någonstans. Perfekt träningspass och sjukt jobbigt!! Det gäller ju att hitta små lösningar på allt. Och ett oplanerat trampa-i-snö-träningspass var ju ruskigt grymt.

Annars har det blivit trainer i 90 minuter och ett kortare simpass. Jag känner mig otroligt sugen på att springa nu och imorgon står det löpning på agendan….jippi!! 🙂

Och idag fanns det ingen återvändo. Det blev dags att ta tag i jobbpappershögen här hemma. Så jag satte mig på kontoret ( vid köksbordet ) och fick en hel del fixat. Alltid lika skönt när det blir gjort.

Idag är det en månad tills man får åka till värmen och träna. Det ska bli riktigt nice 🙂

Nu känner jag att kocken i huset ( jag ) har lagat kyckling till middag. Det ska bli ruskigt gott med lite mat i magen. Kroppen behöver laddas med ny energi och för att kunna ladda om batterierna.

I övrigt så har jag fått Pinks nya låt på hjärnan. Jag kan liksom inte att sluta lyssna på den.

20121206-203422.jpg

20121206-203415.jpg

20121206-203527.jpg

2 tankar på “Dagens bästa träningspass

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s