Veckans tips!

Söndagspasset blev en hjärtskärande historia igår. Herregud!! Det blev ett annorlunda träningspass. Intervallträning på hög nivå!

Vi hade bokat att gå på bio för att se filmen Sinister! 1 timme och 50 minuter skräck! Jag tror aldrig jag har varit så rädd när jag sett en film. Hjärtat jobbade stenhårt under hela filmen. Folk skrek, jag sjönk längre och längre ner i biostolen. Blundade och kikade omvartannat! Den var så jäkla läskig!

Hjärtat jobbade i intervaller i 1 timme och 50 minuter. Jag var stel som en pinne och skakade.

Efter filmen pumpade hjärtat på rätt bra. Pulsen ville inte riktigt sjunka och jag var lite smått skakis samtidigt som allt övergick till att vi inte kunde hålla oss för skratt. Jag tror jag var lite i chocktillstånd. Undrade om jag skulle kunna sova inatt eller om det skulle bli mardrömmar deluxe!

Så veckans tips! Vill man få bra hjärteträning i nästan två timmar. Gå på biofilmen Sinister!! Men har man dåligt hjärta kanske man ska undvika filmen!

Nu är det måndag! Två veckor till julafton. I gymmet är det full fart och det svettas och kämpas för fulla muggar! Insåg att det kanske är dags att röja lite i mitt skåp på jobbet.

20121210-093341.jpg

20121210-093355.jpg

20121210-093411.jpg

20121210-093424.jpg

20121210-093958.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s