Minnesrik

Jag tror att jag hamnade i någon form av Tom Cruisemode efter tisdagens tillställning. Herregud! Det var verkligen helt galet. Och jag tackar Johan än en gång för att jag fick följa med. Vi var ett litet sällskap som var med på middagen. Det var riktigt skön stämning. Sen runt 22.30 tiden kom några av de som hade varit och kikat på filmen upp och sedan drog vi vidare till Rose.

En middag med Tom Cruise och sen mingel på Rose. Det känns som att jag kan leva en liten stund på det här. En oförglömlig, minnesrik kväll!!

Igår blev det dags att hoppa upp på trainern och köra ett pass. 90 minuter med tunga backar och och sköna raksträckor. Det kändes riktigt bra i kroppen. Och imorse var jag uppe och simmade. Jag undrar om alla var ute på luciafirande för vi var bara tre personer som var i bassängen. Ljuvligt!! Ikväll väntar löpträning.

Men nu blir det full fart i gymmet.

IMG_6023

IMG_5862

1 tanke på “Minnesrik

  1. Förstår att du kan leva länge på den kvällen!! 🙂

    Härligt med morgonsim, jag ska faktiskt väcka upp kroppen på erikssdalsbadet imorgon 🙂 är det där du brukar simma?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s