Jag skulle behöva………

Var är alla lucior? Har dom gått ut i strejk? Jag har inte sett en endaste lucia på säkert tre år. Så att det var luciafirande igår märke jag inte mycket av. Däremot fick jag en fin bild skickad till mig på en riktigt fin lucia – brorsans lilla minsting Annie. Fasters lilla sötnöt!!

Då var bästa dagen på hela veckan här!! FREDAG!!! Slutar som alltid efter min lunchklass på Nasdaq OMX idag. Sen är det en hel jobbvecka kvar innan det vankas julledighet. Det ska bli otroligt skönt och välbehövligt. Senaste veckorna känns det som att tiden bara har rusat förbi.

Gårdagens löppass blev utbytt mot ett två timmars trainerpass istället. Kände mig så osugen på att springa igår. Annars känns det som att träningen rullar på bra. Förutom att det känns som att jag skulle behöva simma 7 dagar i veckan. Ja faktiskt – jag måste simma mer…..mer ….mer!!!!!

Nu är det dags att smita ut i kylan och promenera till jobbet. Sen blir det fullt ös i gymmet. På dagens PT-agenda står: Balans/rörlighet, konditionspass samt ett härligt benpass.

Hello friday!!

20121214-061338.jpg

20121214-061343.jpg

20121214-061456.jpg

1 tanke på “Jag skulle behöva………

  1. Härligt med fredag! 🙂

    Efter dagens simpass så känner jag att jag har mycket att öva på! Något jag lärde mig idag var att voltvända 🙂 eriksdalsbadet kändes enormt stort, vilket lyxbadhus! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s