3 h och 3 i 1

Tidig morgon och tidig frukost. Snart väntar 3 h spinning med SPIF. Jag håller i träningen idag. Jag hoppas att dom är laddade för sista långspinningen innan juluppehållet.

Det har nu gått några månader sedan jag försökt ställa om kroppen till ett liv utan ägg, vete, mjölk och nötter bland annat. Och tänk!! Det går ju riktigt bra. Det gäller att se lösningen och inte problemet. Det känns inte längre som ett problem. Herregud det finns ju massa gott jag kan äta och det finns alltid alternativ. Visst, ibland händer det att det går ner något jag inte tål i kroppen. Men då är det bara att gilla läget. Jag märker framförallt om jag får i mig ägg. Det tycker inte kroppen om.

Jag känner att kroppen mår mycket bättre och jag vet att det kommer bli ännu bättre. Det tar sin lilla tid för kroppen att ställa om sig. Men jag känner redan nu en stor skillnad. Piggare och starkare!! Hur ska det här sluta? Tänk till våren/sommaren när det är dags för tävlingssäsongen 🙂

Var inne på ICA och skulle handla igår. Hittade min havremjölk. Och tänkt! Vi som är allergiska mot mjölkprotein vi får ju dricka havredryck. Den kan man använda både till bakning, matlagning och som dryck. 3 i 1 liksom!! Smidigt!! 😉 Varför köpa tre olika förpackningar när man får allt i ett. Vi behöver inte stå och välja bland tiotals produkter i affären. Nej det är bra grejer det här med att vara allergisk mot mjölkprotein. 😉

20121216-071308.jpg

20121216-071333.jpg

1 tanke på “3 h och 3 i 1

  1. Åh vad skoj med 3h spinn! Lyxigt att ha haft ett sådant pass varje söndag tillsammans med andra taggade triathleter!

    Skönt att det går bra med matomställningen! Du kommer bara bli starkare och starkare nu, härligt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s