Bra pass igår!

Vilket bra träningspass det blev med SPIF igår. 3 timmar på spinningcykeln. Varmt, svettigt och med tuffa intervaller och långa långa backar. Men rätt som det var dök det upp en skön raksträcka och vi fick medvinden i ryggen. Tror vi var runt 30 pers som var med och tränade. Härligt!! Tänk att 3 timmar kan gå så fort! Och tänk att man utan problem kan sitta där och snacka i 3 timmar 🙂 Det stora problemet är nästan att få tyst på mig!!

Idag hade jag inte planerat in någon egen träning eftersom dagen var fullbokad med klasser och PT. Men fick i sista stund reda på att jag inte hade någon lunchklass idag…….den informationen hade gått förbi mig. Så det blev istället ledig tid nu under dagen. Eftersom jag inte alls var inställd på någon träning fick det bli lite skön ledig tid så här på måndagslunchen. Skönt!!

Idag är det sista klasserna på Skanska och Sturebadet Haga innan julschemat börjar. Så idag ska dom få köra extra hårt 🙂

Nu är nästan hela schemat klart inför vårens alla klasser. Jag ser redan nu fram mot 2013 och all träning den kommer att ge. Jag ska vara ännu bättre och ännu starkare!!

Full fart framåt!!! Hepp hepp!!!

Bea-69

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s