Längtan till mat och värme

Sakta men säkert börjar matlusten komma tillbaka och jag kan ta mig ur soffan ( där jag har legat däckad ). Men usch vad dålig jag har varit. Man känner sig verkligen ynklig när man är sjuk. Magsjuka är ingen lek. Man vill bara försvinna. Tvåhundraelvamiljoner toabesök och första dygnet hade jag frossa. Jag frös och frös. Sedan övergick det till värmebölja och jag svettades mer än vad jag gör på ett träningspass. Att stoppa i sig mat var inte att tänka på. Men idag börjar det äntligen kännas bättre. Skönt!! Magsjuka är bland det värsta man kan få ( tycker jag ). Fy bubblan!!

Det är precis sånt här man har tid med så här veckan innan jul. Nu sprack all min planering. Men sånt är livet. Jag har ialla fall fått vila upp mig ordentligt. Så mycket som jag har sovit senaste dygnen minns jag inte när jag gjorde senast.

Håller mig hemma idag också. Det får bli hemmajobb istället. Har en del som skall fixas innan vårterminen drar igång. Allt är inte 100 % spikat än med klasser. Det kommer bli några små förändrar som det ser ut nu. Jag kommer ju börja året med en egen träningsvecka i värmen 2013. Känns riktigt lyxigt!! Kan man få en bättre start på året? Nej jag tror inte det. Okej, förra året avslutade jag året med en vecka i värmen. Det var inte heller helt fel 🙂 Det blev en hel del sköna träningspass då också. Jag kommer börja jobba för fullt den 14 januari igen och då gäller det att ha allt klart med klasser, pt-klienter osv.

Nu ska den här stackars kroppen få i sig någon form av frukost. Mat, mat, mat!!! Och tänk – jag har inte ens varit sugen på kaffe de senaste dygnen. Då måste jag ha varit sjuk!!!

Bjuder på några sköna varma bilder från förra året. Längtar till värmen!!

IMG_5277 IMG_5117 IMG_5124 IMG_5127

Det blev några bra träningspass

Det blev några bra träningspass

 

 

 

 

6 tankar på “Längtan till mat och värme

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s