Mellan varven

Regnet duggade ner när jag tog mig en promenad till jobbet imorse. Det var alldeles mörkt och stilla ute. Har varit ensam på gymmet hela förmiddagen. Riktigt lyxigt att ha ett helt gym för sig själv när man ska jobba. Sen vid lunchtid dök några av grabbarna upp så då fick jag och mina klienter lite sällskap i gymmet.

Hade en lucka på 45 minuter under morgonen och hann med ett eget litet pass. Det gäller ju att göra någon nytta när man har lite ledig tid mellan varven. Dagens pass bestod av 6 övningar och första varvet gjorde jag 20 repetitioner av alla övningar, andra varvet 15 reps och tredje och sista varvet 10 reps. Ett kort och bra pass där kroppen fick jobba hårt.

bild

;

Ikväll klockan 16.30 är det dags att köra spinning och core på Regeringsgatan. Sen väntar dagens andra träningspass.

Ursäkta att jag svär men faaaaan jag älskar att träna!!! Heja kroppen!!! 🙂

20121227-142423.jpg

20121227-142428.jpg

20121227-142440.jpg

4 tankar på “Mellan varven

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s