Oj oj!! Idag var det nära!!

Idag var det riktigt nära att mina deltagare på spinningklassen skulle få höra mig sjunga i 30 minuter. Och det tror jag inte någon hade uppskattat!! Men jag hade nog tyckt att det var lite roligt 🙂

Jag har precis bytt telefon och nu gick det uppenbarligen inte lika enkelt att använda sig av sladdar och liknande för att koppla ihop med stereon. Jag höll på i 20 minuter och försökte fixa……..men icke!! Inget ljud!! Fick hjälp av två grabbar som försökte hjälpa mig. But no no!! Det är tur att man inte bli stressad av såna här situationer. Det slutade med att jag fick springa upp till receptionen och hämta några cd-skivor. Jag hade ingen aning om vad det var för musik på skivorna. Men bättre med lite musik än ingen musik alls.

Och det gick ju suveränt!! Varje ny låt som kom på skivan var lika spännande både för deltagarna som för mig. Det är tur att man kan snacka sig igenom en klass. 30 minuter gick ruskigt fort idag. Det blev bland annat 12 x 30 sekunders intervaller några tyngre partier och så klart en grym spurt. Jag hade så klart inte haft något emot att sjunga i 30 minuter men jag tänker mest på deltagarnas öron och välbefinnande.

Efter spinningen var det dags för 30 minuter coreträning. Och eftersom min telefon inte ville fungera hade jag som tur var fått med mig en gammal coreskiva till salen. Jag tycker det är så fantastiskt att lilla hjärnan kan lagra all koreografi. Har man en gång präntat in dom i huvudet så sitter dom där sen. Så coreklassen gick alla tiders.

Efter klassen tog jag mig hem och hoppade upp på trainern. 90 minuter egen träningstid med tunga 10 minuters backar och intervaller på 1 minut. Underbart!! Det har blivit två bra träningspass idag!

Nu är jag trött och ska försöka sova tidigt ikväll. Har hört att det bland annat vankas ett tufft simpass med Rickard imorgon. Och imorgon är det fredag. Bästa dagen på hela veckan!! Och en dag närmare träningslägret på Playitas. Det ska bli riktigt härligt att få cykla, springa och simma utomhus i varmare temperatur. Lääääängtar!!!!

20121227-204945.jpg

20121227-204950.jpg

20121227-204955.jpg

20121227-205155.jpg

3 tankar på “Oj oj!! Idag var det nära!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s