3 årstiders löppass och 1 1/2 års chokladbollar

Vilka kontraster. Förra söndagen blev det löppass i 10 minusgrader och massvis av snö. Idag blev det löppass i 3 plusgrader och härlig asfaltslöpning. Det kändes precis som att det var höst ute. Nästa söndag är jag nere i värmen och då blir det löppass i + 20 grader och förhoppningsvis sol.

Det känns som att jag kommer få uppleva tre årstider ( vinter, höst och sommar ) på tre veckor. Det är ju inte helt fel.

Jag tycker det är helt okej att springa i vinterlandskap med mycket snö och kyla. Luften är frisk och skön. Löpsteget blir dock lite annorlunda. Idag när jag äntligen fick springa på asfalt blev det ett litet tuffare pass. Man känner sig mycket stabilare när man man vet att underlaget inte är isigt. Sen ser jag verkligen fram emot nästa vecka när man får springa i värmen och shorts och linne. Det ska bli intressant att besöka Playitas. Har aldrig varit där tidigare.

Satt nyss och läste Roger Boströms utvärdering av Playitas. Kan rekommendera er att läsa den. Är man nyfiken kan man KLICKA HÄR.

I eftermiddags tog jag mig ut till Kista. Mötte upp min polare Rickard och agerade skjortrådgivare 🙂 Eftersom det tar på krafterna att vara ute i shoppingsvängen med otroligt mycket folk tog vi oss en välbehövlig fika. Jag gjorde ett litet konstaterande så här i slutet av året. Jag har nog ätit mer chokladbollar än vad det finns dagar på året under 2012. Man kanske kan summera ihop det till 1 1/2 års chokladbollar ……haha. Herregud. Men man måste ju få ha något last här i livet och chokladbollar är min STORA last!!!

Jag ska försöka dra ner lite under 2013 – kanske till en om dagen 😉 Eller kanske till och med skrälla till det med 1/2 års chokladbollar. Ja så få får det bli – det får bli mitt mål!!!

Ha en trevlig kväll!!!

20121230-202827.jpg

20121230-202911.jpg

20121230-202918.jpg

20121230-202925.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s