Hellner vs Northug

Vad är väl bättre än att starta året med en rejäl sovmorgon. Vaknade 9.30 idag. Inte likt mig. Men kroppen blev nog glad för en sådan skön återhämtning efter gårdagens tuffa yogapass när kroppen totalt kollapsade. Nyårsfirandet igår blev väldigt lugnt och skönt.

Runt lunchtid hoppade jag upp på trainern. Dags för dagens första träningspass. Hade räknat med att sitta och trampa och samtidigt kika på skidåkningen på tv:n. Men det blev ingen skidåkning. Hade kikat fel på klockan. Så det blev nyårskonsert och den klassiska backhoppningen istället. Kroppen kändes riktigt stark på trainern idag och tiden gick fort. Två timmar senare var kroppen lite starkare och jag mådde prima liv.

Bänkade mig framför tv:n! Dags för skidåkning. Hellner vs Northug. Jag gillar Northug. Brukar vara inne och läsa på hans twitter och man kan ju inte annat än skratta åt alla sliringar han gör mot Hellner och svenskarna. Det kan bland annat låta så här:

Ein av værdens tynneste bøker: Svænska som e go på ski

Det beste me å ha vinnj vasaloppet ha it vorte seiern, men å ha slått 16000 svenska

Viagra er stolt sponsor av Marcus Hellner. For folk som bare får det til sånn halvveis

Men det är ju på ett skämtsamt sätt. Han har en skön attityd och han är ju grymt duktig. Men idag fick han nöja sig med att hamna bakom Hellner. Härligt!!! Då känns det alltid lite bättre. Go Hellner!!!!!! Och Emil Jönsson! Vilken grym återhämtning han gjorde efter vurpan. Imponerande!! Jag hade en gång i tiden drömmen om att att bli skidproffs. Det blev bara en dröm…….men det var en bra dröm. Nu har jag andra bra drömmar som jag siktar mot.

Eftersom jag blev tvungen att kika klart på skidåkningen fick jag lägga dagens löppass efter tv-tittandet. När det gäller sport på tv:n får man helt enkelt skjuta lite på sin egen träning. Tog mig ialla fall iväg efter skidåkningen. Planen idag var att springa en timme. Tror jag aldrig har mött så lite människor efter vägen som idag. Helt öde ute. Riktigt skönt att ha hela vägen för sig själv. Men det var ett riktigt slitpass eller rättare sagt ett riktigt skitpass. Blodsmak i munnen redan i början av passet och benen kändes som bly. Fick slita hårt varje ynka meter idag. Men så är det ibland. Det kan inte alltid kännas lätt.

Men summa summarum har det varit en bra start på årets första dag! Imorgon är det jobb som gäller och även reunion med Östersundare. Gillas!!!

20130101-202213.jpg

20130101-202221.jpg

20130101-202228.jpg

20130101-202238.jpg

20130101-202314.jpg

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s