Zurich nästa!!

Efter en bra start i simbassängen imorse har jag isolerat mig nere i gymmet på jobbet. Det är väldigt dålig mottagning där nere. Jag har ingen mottagning alls på telefonen. Riktigt skönt faktiskt. Man stänger liksom av omvärlden och går helt in i jobbfokus. När man X antal timmar senare går ut från gymmets dörrar och ut i verkligheten och i mottagningsläge igen säger det bra PANG och mobilen är full med sms och mail som har kommit under dagen.

Har man en liten lucka under dagen hinner man kanske smita ut i verkligheten och kolla av telefonen. Men det är riktigt skönt att stänga av allt när man är nere i gymmet.

Jag trodde det skulle vara fullt ös i gymmet idag. Men ack så fel jag hade. Jag och mina klienter har i stort sett varit helt ensamma där idag. Riktigt lyxigt. Men nu börjar högsäsongen på alla gym. Nu ska det svettas och tränas och brännas fett. Julmaten ska bort.

Själv hann jag med ett kortare cirkelryggpass på 10 minuter. Min favoritövning i gymmet är latsdrag. Jag älskar verkligen den övningen. Så det blev latsdrag, breda rodd med TRX och sen blev det så klart lite chinsträning också. Kan inte låta bli 🙂

Kvällen har spenderats med trevligt sällskap från Östersund. Mina gamla hoods där jag gick i gymnasiet. Min polare Adam som numera bor i Zurich var i stan en sväng. Vi har frossat i mat och fika så jag går inte direkt och lägger mig hungrig ikväll. Vi kom givetvis in på triathlonsnack och Ironman Zurich. Så vi bestämde mer eller mindre att 2014 får det bli Ironman Zurich för min del 🙂 Sen satte jag Adam på lite uppdrag att kolla upp om det går några bra löpartävlingar i Zurichkrokarna under våren som jag skulle kunna springa.

20130102-233324.jpg

20130102-233332.jpg

20130102-233347.jpg

20130102-233413.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s