AW i bassängen

Men shit vad trött jag var imorse när klockan ringde. Herregud!!! Var på möte igårkväll och kom hem rätt sent och sen ringde klockan alldeles förtidigt imorse. Men det var bara att gilla läget. Drog på mig mina fina gröna Reebokskor och traskade ner till jobbet. Bytte om till mina fina rosa träningsskor och körde igång. Sen har det varit jobb för hela slanten. Nu börjar det även bli riktigt bra tryck på klasserna. Grymt skoj!! Mötte upp Helena ” Bryggan ” och hennes lilla bebis ( minibryggan ) för en fika på eftermiddagen. Jag tycker att Helena kan komma tillbaka till jobbet snart så jag får börja köra PT med henne igen. Saknar mina PT-pass!!!!

Sen fick jag nästan en smärre chock idag när solen ville visa sig! Tycker det är dags för den att visa sig lite mer.

Efter jobb och fika tog jag mig till Kronobergsbadet för att simma. Efter en stund dök Rickard upp, sen kom Hanneke och Anders …..och ett gäng SPIF:are till. Det kändes riktigt bra på simpasset idag. Har det äntligen lossnat ordentligt? Jag hoppas det. Som avslutning blev det lite middagshäng över en pizza. Dock inte för mig som inte kan äta pizza längre så jag fick hålla tillgodo med en kycklingsallad. Men det funkade bra det med.

Nu börjar det bli dags att kolla över vad man ska ha med sig till nästa veckas träningsläger. Kan säga att jag längtar riktigt mycket efter att få åka bort nu. Yeeeeaaaaahhhhhh 🙂

20130104-220058.jpg

20130104-220102.jpg

20130104-220110.jpg

20130104-220125.jpg

20130104-220134.jpg

20130104-220143.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s