Det här ska jag jobba med för att bli bättre!!

Jag ha några punkter som jag måste fortsätta jobba med nu under vintern/våren. Jag har många punkter men det här några av de viktigaste delarna jag måste jobba mer på.

1. Bli en snabbare löpare. Jag måste få upp mer fart under fötterna. Just nu känns det som att jag har stagnerat lite. Jag måste köra mer tuffare intervaller och våga öka farten på passen.

2. Jag måste bli en bättre simmare. Simpassen är alltid tuffa och jag sliter som ett djur i vattnet. Ibland känner jag mig som en gummianka i vattnet. Simningen går framåt men väldigt långsamt. Jag måste helt enkelt simma mer. Mycket mer!

3. Jag måste jobba mer på den mentala biten. Jag känner mig redan nu stark mentalt men det går att bli ännu starkare. Det går alltid att jobba på den mentala delen. Framförallt måste jag jobba på den mentala biten när det gäller simningen. Jag måste våga tro mer på mig själv där. Så där har jag en hel del att jobba med.

4. Sova mer. Jag behöver sömnen och jag måste försöka gå och lägga mig tidigare på kvällarna. Framförallt nu när jag kommer börja jobba kl 6.30 under våren. Kroppen behöver sömnen och vilan för att få en bra återhämtning och så att jag kan prestera grymt bra på mina träningspass.

I övrigt så är jag så sjukt taggad inför det här tränings- och tävlingsåret. Jag har en bra träningsplan för hela året. Jag har mina stora mål klara för mig och nu är det bara att

TUTA OCH KÖRA!!!!

Hepp hepp!!! 

0218_20015

3 tankar på “Det här ska jag jobba med för att bli bättre!!

  1. Har du själv lagt upp en plan eller har du fått hjälp av någon? Jag suktar efter ett schema att följa! Ha en toppenfredag! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s