Imorgon bär det av på Triathlonläger på Playitas

Imorgonbitti bär det av mot Fuerteventura och Playitas för triathlonläger. Det ska bli riktigt skönt eller rättare sagt ljuvligt att få se solen och njuta av värmen. Det kommer bli cykelpass, löpning och simning en hel vecka. UNDERBART!!!

Jag älskar att vara i solen ( riktig soldyrkare ) och värmen så jag ska försöka njuta lite av solstolen och stranden också 🙂 Annars så kommer det bli en fin start för att börja jobba på årets cykelbränna. Vi kommer cykla både långa distanspass och fartpass, det kommer bli simning i 50 m bassängen och i havet – så våtdräkten skall med ner ( som för övrigt har blivit lite för stor för mig så det kommer bli dags att köpa en ny och lite mindre till denna säsongen). Vi kommer springa en hel del och bland annat köra växlingsträningar.

Jag tror det kommer bli en riktigt grym vecka!! Känner mig sjukt taggad! Tänk att få träna, njuta av solen, hänga med triathleter och bara få tänka på sig själv och sin egen träning en hel vecka!! Vilken start på året!!!

Idag blev det ett löppass i ca 45 minuter i 4:45 fart. Kroppen kändes pigg och stark och idag var det en sån dag när man känner att man hade kunnat springa hur länge som helst. Fler sådana dagar tack!!!

Nu är det dags att styra upp packningen inför veckan. Det kommer gå åt ett och annat träningsplagg, löparskor, cykelskor, våtdräkt, simgrejer, cykelgrejer, glasögon……ja en hel del grejer ska med.

Solen – nu kommer jag!!! Så se till att hålla dig framme nu under hela veckan!!!!!! – Tack på förhand!

//Bea

20130105-170132.jpg

2 tankar på “Imorgon bär det av på Triathlonläger på Playitas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s