Improvisera mera

Måndag är ju alltid måndag. Då är det skönt om allt liksom bara flyter på. Jag jobbar alltid på fyra olika gym på måndagar så det är det skönt om allt går som planerat.

Var i gymmet från ca kl 6 imorse och hade pt-klienter hela morgonen/förmiddagen. Sen var det dags att ta sig till Regeringsgatan för att köra spinning och core. Kroppen kändes så där lagomt seg efter förra veckans träning. Spinningen gick bra. Vi körde pyramidintervaller.

Sen var det dags att köra coreträning. Satte igång headsetet…..inte ett liv. Pluggade i telefonen ….men inte ett ljud. Tryckte på alla knappar och mixtrade med alla sladdar som gick. Inte ett liv. Hej och hå! Eftersom deltagarna väntade ivrigt på att få komma igång sa jag till dom att inta plankaläge så länge. Herregud man måste ju utnyttja all tid som går. Jag försökte med alla medel få igång allt men utan resultat.

Med en fullbokad sal, utan musik och headset får man liksom snabbt tänka om…..Det blev helt enkelt dags att improvisera. Tycker det händer rätt ofta numera så jag funderar på om man ska starta en improvisationsklass :). Hur som helst så erbjöd jag mig att sjunga medans dom fick köra coreträning….men fick avslag….:) jag förstår dom. Skulle inte heller vilka höra mig sjunga utan musik i 30 minuter.

Hur som helst så fick vi till 30 riktigt bra minuter coreträning! Heja heja!!

Idag var det även dags att ta sig till Skanska och köra muskelklass. Vi har haft uppehåll i en månad nu så det var riktigt kul att vara tillbaka. Det bara strömmade in folk och det blev överfullt. Några fick tyvärr inte vara med idag då materialet inte räckte till alla ( då tar Skanskas sal väldigt mycket folk ). Det var riktigt bra tryck idag – härligt att vart tillbaka igen.

Tog en isig promenad genom Haga Parken till Sturebadet Haga för att köra mina måndagsklasser – spinning och core. Fullbokat och som alltid är det riktigt roligt att vara där och köra klasser.

Nu är jag äntligen på väg hem. Lite seg! Väskan står där jag ställde den igår. Inte öppnad och full med svettiga träningskläder – mumma! Kylskåpet är tomt – inte en gnutta mat så långt ögat kan nå.

Vem känner sig sugen på att komma hem till mig och packa upp och tvätta träningskläder samt handla massa mat och fixa lite såna grejer?

Det är bara att höra av sig om man känner sig sugen på detta! 🙂

20130114-195023.jpg

20130114-195036.jpg

20130114-195056.jpg

20130114-195129.jpg

20130114-195144.jpg

2 tankar på “Improvisera mera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s