Tränar du aldrig?

Igår fick jag en fråga från en av mina PT-kollegor: ( det ska tilläggas att personen inte är där och jobbar heltid utan endast några timmar i veckan) Tränar du aldrig? Jag har aldrig sett dig träna på gymmet! Du måste ju hålla igång.

Lite smått chockad av frågorna och över hur han dömde ut mig kunde jag inte låta bli: Nej sa jag! Jag tränar aldrig! Inte en endaste timme i veckan. Jag bara lallar omkring och låter kroppen förfalla 😉

Träning träning! Vad är träning egentligen? För min kollega är tydligen bilden av träning att man ska träna på ett gym och helst träna på gymmet man jobbar på. Jag har en helt annan bild av träning.

Det finns ett liv utanför gymmet också. Det finns ett liv utan maskiner, skivstänger och hantlar. Det gäller bara att öppna ögonen!

Vår egen kropp är ett perfekt redskap att jobba med. Jag sa inget till min kollega att jag håller på med triathlon.

Nej nu ska jag fortsätta lalla vidare här på gymmet och låta kroppen förfalla.

20130116-082452.jpg

2 tankar på “Tränar du aldrig?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s