Mot TV4

Efter en välbehövlig sovmorgon ska jag snart bege mig mot Gärdet och TV4 för att köra klass. Jag hoppas att TV4-folket är laddade. Det är ialla fall jag 🙂

Dagarna har bara rullat på sen jag kom hem i söndags och jag har inte hunnit landa riktigt än känner jag. Det har inte blivit någon egen träning och det kommer inte bli det idag heller. Kroppen har behövt några sköna vilodagar. Den har istället fått en välbehövlig ben och rumpmassage ( aj aj aj ) vilket resulterade att jag hade VM i att springa på toa efter det. Mycket slagg och vätska som skulle ut ur kroppen. Ihelgen är det dags för rygg och axlar att få massage. Känner mig något spänd i musklerna.

Nu är det full fart på gymmet. Det är riktigt kul att se hur taggade alla är. Och jag hoppas att det håller i sig under hela året – eller ännu bättre – att det håller i sig under hela livet. Kroppen mår ju så bra när den får röra på sig.

20130117-092713.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s