Då var det dags

Dags att ta tag i träningen igen efter några dagras välbehövlig vila. Jag känner riktigt hur kroppen vill komma igång nu.

Idag står det löpning och simträning på schemat. Det börjar bli kallare ute så det ser ut som att det blir en härligt friskt löppass idag. En veckan springer man i +15-20 grader andra veckan blir det i minus 10-15 grader. Härligt med kontraster. Tänkte ta mig iväg på simträningen med SPIF ikväll. Tror det bli en bra fredags after work med 90 minuter simträning.

Klockan är 5:30 och det är snart dags att promenera till gymmet för att jobba. Innan jag själv ska träna är det mina PT-klienter som ska få jobba med kroppen.

I höstas hade jag ambitionen att sluta vid lunchtid varje fredag. Och tänk!! Det gick alla tiders. Så jag kör på samma vinnande koncept även under våren. 12.30 checkar jag ut från veckans jobb.

Det känns som att jag har legat efter med allt jobb denna veckan. Mycket pappersarbete, mail, nya koreografier, mixa musik och fixa iordning träningsprogram som har legat i en liten hög och väntat på att bli gjorda. Så igår efter jobbet blev det ”hemmajobb” hela kvällen. Nu är jag nästan helt tillbaka på banan igen! Boostade kroppen med smoothie och hade en härlig kväll framför datorn.

Nu är det fredag!! Bästa dagen på hela veckan!!! Och jag ska äntligen köra igång med träningen efter några dagars vila.

Hej huvud, axlar, knä och tå, knä och tå!! 🙂

20130118-054753.jpg

20130118-054803.jpg

20130118-054812.jpg

20130118-054827.jpg

20130118-054835.jpg

2 tankar på “Då var det dags

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s