Operation på torsdag?

För många år sedan….redan när jag bodde i Göteborg fick jag en liten knöl uppe vid tinningen. Den var då ganska liten och syntes och kändes knappt. Nu har den här knölen vuxit, blivit väldigt stor och är inte alls rolig och jag känner att den växer hela tiden. Den har tryckt på en hel del…….jag har och går fortfarande omkring med lätt huvudvärk hela tiden. Men nu är jag så van vid det att det blivit en vanesak. Vissa dagar är den stor andra dagar är den större.

När jag var hos läkaren i höstas i samband med att jag fick min matallergi bad jag läkaren titta på den här knölen ( min kära mor har tjatat på mig i flera år att jag ska be någon kolla på den ). Han konstaterade snabbt att det var en cysta!! WHAT tänkte jag!! En cysta där.

Han förklarade att vi måste göra något åt den. Ta prover med mera. Han remitterade mig därför vidare till en annan klinik. Jag fick ett brev från kliniken att dom tyvärr hade en lång väntelista och erbjöd sig istället att remittera mig vidare. Så innan jul fick jag äntligen ett brev från en specialistklinik i Sollentuna. Så klart fick jag då en tid precis när jag var på träningsläger och fick flytta fram tiden.

Så på torsdag är det dags. Jag är lite eller rättare sagt ganska nervös och orolig. Blev tvungen att ringa till kliniken och fråga lite om vad som kommer hända på torsdag. Sköterskan som svarade berättade snällt att dom kommer kika på den, ta prover och kolla så att den inte är farlig och eventuellt om det går kommer dom att operera bort den på direkten. Anser läkaren att den är för stor kommer jag skickas vidare till ett annat ställe.

Jag hoppas verkligen att den inte är farlig och att dom kan operera bort den på torsdag. Men jag ska inte sticka under stolen med att säga att jag är nervös. Läskigt, scary, inte kul!

Sen hoppas jag verkligen det är slut på allt elände!!

Punkt slut!!!

I övrigt har det varit en grymt bra måndag med ett bra och intressant möte, tre fullsmockade klasser och fin kämpaglöd i gymmet! En bättre start på veckan helt enkelt. Det har dock inte blivit någon egen träning idag. Men imorgon då smäller det!! Som jag längtar efter träning nu!!

20130121-160308.jpg

2 tankar på “Operation på torsdag?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s