Orre vill tjuvträna

Pratade med min gode vän Orre idag. Han är riktigt sugen på att åka längdskidor nu. Han menar alltså att vi ska hinna träna lite innan Vasaloppet i år. Herregud……hur bra ska det inte gå då om vi hinner tjuvträna lite innan.

Det är drygt en månad kvar till Vasan och jag känner mig riktigt lugn. Jag har inte ens tagit fram skidorna, pjäxorna och alla övrig skidutrustning än. No stress!!! 🙂

Jag satsar fortfarande mot mitt mål på att åka på 6 timmar i år. Kom på 19:e plats förra året av alla tjejer på Öppet spår och jag räknar med en minst lika bra placering i år. Det är mycket vilja och pannben också 😉 Jag får väl helt enkelt skippa att äta bullarna vid kontrollerna i år. Jag hoppas också vi får ett bättre väder i år än förra året då snön vräkte ner under hela loppet. Jag känner mig i betydligt bättre form nu än vad jag gjorde förra året den här tiden. Sen hoppas jag att alla som åker långsamt verkligen håller sig till HÖGER!!!!!! Det sparar otroligt mycket tid, kraft och energi om man slipper hålla på och byta spår hela tiden bara för att folket ligger i fel spår.

Träffade på min kollega Fredrik idag som skall ner och köra Marcialonga till helgen. 70 km fin skidåkning. Dom brukar visa loppet på tv:n så jag hoppas dom kommer göra det i år med. Det blir nog en fin utmaning. Men Freddan är grym så det kommer gå lysande.

Var och simmade ikväll. Kan säga att det inte var någon riktigt bra simform. Däremot var det en hel del SPIF:are med på träningen ikväll. Så vi var många på varje bana. Nu är det bara att tagga till för nästa simpass.

Natti natti och ……….UR SPÅR!!!!!!!

IMG_6291 IMG_6294 IMG_6283
IMG_1157

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s