3 x 5 = 15 som är 9 för lite

Det har blivit på tok för lite sömn den här veckan. Sovit max 5 timmar per natt i tre nätter. Inte bra och inte att rekommendera!! Jag som håller igång och tränar ganska mycket behöver verkligen min sömn för att få en bra återhämtning. Kroppen och knoppen behöver sina vilotimmar. Jag behöver mina 7-8 timmar sömn per natt. För lite sömn gör att jag inte kan prestera lika bra på träningen, jag är konstant hungrig ( okej det är jag annars också men det blir ännu värre ), kroppen känns tung, trött och seg. Så nu säger jag till mig själv: SKÄRP DIG!! GÅ OCH LÄGG DIG OCH SOV SENAST KLOCKAN 22 PÅ KVÄLLARNA!!!!

Det är full fart nu både med jobb och träning vilket har gjort att jag har haft svårt att komma ner i varv när jag kommit hem på kvällarna. Plus att jag har knökat ihop allt jobb den här veckan. Imorgon kommer jag vara ledig. Då blir det en fin sovmorgon innan det är dags för operation…..om det nu blir någon sådan.

Hann smita förbi och träffa Oscar idag. Herregud det var en hel månad sedan vi sågs senast. Så vi hade en liten reunion. Alltid lika kul att ses och det blev det några skrattattacker. Idag hade han en hel del teorier som saker och ting…….alltid lika roande att höra 🙂 Han kommer att följa med mig till sjukhuset imorgon!! Tack Orre!!!

Puss på er!!! Nu ska jag smita in i gymmet och jobba hela eftermiddagen!!

20130123-134021.jpg

20130123-134030.jpg

4 tankar på “3 x 5 = 15 som är 9 för lite

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s