Bra träning!

Det här är bra träning för mig. Träning i att våga låta kroppen vila. Jag tror att kroppen är i någon form av chocktillstånd nu. Men jag tror att den mår väldigt bra av det här. Att träna är inga problem. Köra långa, tuffa pass. Att vila är oftast desto svårare. Men nu har jag inget val. Farbror doktor sa vila, så då blir det vila!!

Var lite lagomt seg i huvudet igårkväll. Det bultade och bankade en hel del. Efter operationen igår blev jag ju så väldigt nyfiken på hur cystan såg ut. Jag fick kika på den två gånger och kunde inte låta bli att ta en bild på den ( men den vågar jag inte lägga ut här ). Den var stor! Ca 3-4 cm. Det är ju helt galet. Förstå vad den har tryckt mot tinningen. Senaste halvåret har den vuxit väldigt mycket. Men nu är den borta! Tack och adjö!!

Somnade så fort jag la ner huvudet på kudden men vaknade med ett ryck vid 5-tiden imorse. Då hade jag världens huvudvärk och det bultade rejält vid tinningen. Lyckades som tur var somna om. Vaknade några timmar senare till morgonsolens strålar. Det är så skönt att åka utanför tullarna ibland. Sen fick det bli havregrynsgröt med havremjölk till frukost. Gott va? 🙂

Dagen har mest gått åt till att bara ta det lugnt. Tog mig ut till Årsta för att hälsa på min kollega Helena. Där bjöds det på lunch. Herregud jag blir ju riktigt bortskämt nu.

Nu är frågan vad man ska göra under helgen när alla planerade träningstimmar inte går att genomföra. Ska man kanske våga sig till köket och prova baka lite?

20130125-171222.jpg

20130125-171231.jpg

20130125-171238.jpg

20130125-171245.jpg

20130125-171254.jpg

20130125-171307.jpg

2 tankar på “Bra träning!

  1. Håller med vila är svårt, lätt att man bara kör på! Tusan så skönt att du är av med den nu! Hoppas huvudet kommer kännas bättre!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s